VGF&HKL szaklap

Megjelent a júniusi VGF&HKL

| |  404 | |

Megjelent a júniusi VGF&HKL

Június másodikán jelent meg lapunk idei hatodik száma. Az újságot javarészt még otthonról, home office-ban készítettük, de már visszatértünk a szerkesztőségbe, ahogyan az élet, az épületgépészek élete és munkája is visszatér a megszokott kerékvágásba.

Legfrissebb számunk reményeink szerint a korábbiakhoz hasonlóan tartalmas. Sőt, talán olyan szakmai csemegével is szolgálhatunk, amire „békeidőben” biztosan nem lett volna módunk, hiszen beszámolhatunk a bravúros gyorsasággal felépített kiskunhalasi járványkórház légtechnikai rendszeréről. Ehhez a munkához nemcsak bravúros munkaszervezésre, de olyan együttműködésre is szükség volt, ami megítélésünk szerint elismerésre méltó, és méltán öregbíti a magyar épületgépészek szakmai hírnevét.

Ízelítő a tartalomból

Olvasson minket, hiszen „A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

VGF&HKLVGF&HKL szaklap