Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Megjelent a novemberi VGF&HKL

| |  225 | |

Megjelent a novemberi VGF&HKL

Bőven akadt boncolnivaló, tanulságos téma az ősz vége felé is. A november másodikán megjelent lapszám a szokásosan gazdag tartalom mellett az ólomtartalom kiszűrésére is alkalmas vízszűrőkket is górcső alá veszi.

Egészsége megőrzése egyre többünk számára válik fontossá. Ehhez nem árt tudnunk, hogy pontosan mit eszünk és iszunk. A csapvíz például a régi építésű társasházi lakások jelentős részében ólommal szennyezett, fogyasztása különösen a gyermekekre veszélyes. A piacon évek óta árulnak olyan víztisztító kisberendezéseket, amelyek állítólag megbízhatóan szűrik ki az ólmot a csapvízből, de eddig ezek hatásosságát hivatalos mérés nem támasztotta alá. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal most elkészült ezeknek a berendezéseknek a vizsgálatával, mi pedig ez alapján készítettünk egy összehasonlítást, hogy az olvasóink válaszolni tudjanak a „melyiket válasszam?” kérdésre. Ezen kívül természetesen még számos egyéb hírrel, témával is szolgálunk.

Ízelítő a tartalomból

Olvasson minket, hiszen „A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

Legyen Ön is előfizetőnk!

Magyarország piacvezető épületgépészeti szaklapja nélkülözhetetlen olvasmánya minden munkájára igényes, a szakma aktualitásait követő szakembernek. A VGF&HKL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmát érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat szakcikkeink segítségével – évente 10 alkalommal.

ELŐFIZETÉS →

ElőfizetésVGF&HKL szaklap