Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Százoldalas a szeptemberi VGF&HKL

2021. szeptember 16. | VGF&HKL online |  532 |

Százoldalas a szeptemberi VGF&HKL

Szeptemberben a szokásos nyolcvan oldal helyett kerek száz oldalon jelent meg a VGF&HKL. Bízunk benne, hogy merítésünk az épületgépészet tárgykörében a szokásos mélységű, és a témák változatosságára sem lehet panasz.

Az idei év első fele a koronavírus-járvány okozta globális gazdasági visszaesés után felpattanásról szólt, ennek minden pozitív és negatív következményeivel együtt. A pozitív hatások közé tartozik egyebek mellett, hogy a munkahelyek száma visszatért a korábbi szintre, sőt, némiképpen meg is haladta 2019 utolsó negyedévét. A negatívumok közé tartozik az alapanyagok árának sosem tapasztalt emelkedése, amely az épületgépésztben is faramuci helyzetet teremtetett – főként a kivitelezők körében. Szeptemberi számunkban bő anyagban foglalkozunk ezzel a témával, és persze egy csomó minden mással is.

Egy kis ízelítő a tartalomból

Szeptemberi lapszám →

Olvasson minket, hiszen „A legjobb épületgépészek előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

VGF&HKL szaklap