Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Aranyosi Miklós

 344 | |

Aranyosi Miklós cikkei

Aranyosi Miklós

Hogyan lépjük át a bűvös 100%-ot újra?

2015. szeptember 7. |  1867
Társszerző: Venczel Márk
1

A korábbi hónapokban sokat beszéltünk az ERP hatásáról a termékek szintjén, ebben a hónapban pedig rendszerszinten is megvizsgáljuk az ERP hatásait.

Aranyosi Miklós

Segítség, nyakamon az ErP!

2015. július 31. |  3832
1 5 (1)

Az új szabályok, változások sok emberben bizonytalanságot, az új rendszerekkel szemben bizalmatlanságot hoznak, néha nem alaptalanul. Az ősszel bevezetendő EU-s szabályok ugyan változásokat tartalmaznak, mégis azt gondolom, hogy ezek jó irányba mutatnak, életbelépésükkel hatékonyabb, biztonságosabb fűtési rendszereket telepíthetünk, használhatunk. A változásokra a szakembereknek is fel kell készülniük.

Aranyosi Miklós

Milyen termékeket érint az ERP

2015. április 2. |  2078
Társszerző: Venczel Márk

Miután előző cikkeinkben megismerhették, milyen hatással is lehet a magyar piacra a szabályozás, milyen kihívások elé állítja a szereplőket, illetve milyen klímapolitikai háttere van a bevezetésének, most megragadnánk a lehetőséget, hogy kicsit a szabályozás részleteivel is megismertessük olvasóinkat, illetve tisztázzuk az érintett termékek körét.

Kazánvezérlő elektronika

2008. szeptember 1. |  7890
1 5 (1)

A gázkészülékek üzemeltetése veszélyes üzem, mely veszélyek a megfelelő rendszerek használatával és az érvényben lévő óvintézkedések és előírások betartásával minimálisra csökkenthetők. Ezen rendszerek - kazánvezérlő elektronikák, „panelek” - funkcióinak ismertetését kívánjuk elvégezni.