Barion Pixel

VGF&HKL szaklap

Kerüljük el, hogy dunsztosüveg legyen a lakás

Áprilisi lapszámunk HKL rovatának vezértémája a lakásszellőzés, a hővisszanyerős szellőztetés

2021. április 16. | VGF&HKL online |  556 |

Kerüljük el, hogy dunsztosüveg legyen a lakás

Áprilisi lapszámunk a szokásos 80 helyett idén is120 oldalon jelent meg. Bár a megnövelt tavaszi oldalszámot évről évre a Construma csokor indokolja, és tudtuk ugyan, hogy a járványhelyzet miatt a rendezvény júniusra tolódik, a terjedelemre vonatkozó régi jó szokásunkat megtartottuk.

Nem opció, hanem életünk alapvető feltétele a frisslevegő-igény . Ez szerencsére korlátlanul rendelkezésünkre áll, ám a lakó- és nem lakóépületek szellőzésével kapcsolatos új követelményeket előíró TNM-rendelet fényében sok esetben újra kell gondolni a terveket, a beruházásokat. Természetes, hogy kiemelt érdeklődést vált ki a szellőzőrendszer kialakítása a TNM változás fényében, mind szakmabeli, mind beruházói körökben, hiszen épp a közelmúltban voltunk tanúi az eltérő jogszabály-értelmezésekből fakadó szakmai vitának.

A HKL rovatban a hűtőközegekkel kapcsolatban két újdonsággal is foglalkozunk, emellett alapos áttekintést adunk a 14-16 kW-os, split rendszerű, levegő-víz hőszivattyúkról.

Ízelítő az áprilisi lapszám tartalmából

Előfizetőink a VGF&HKL elektronikus változatát is letölthetik pdf formátumban és a feltöltött szakcikkeket is korlátozás nélkül olvashatják. Cikkeinket egy kattintással értékelhetik is. Számítunk is a véleményekre, minden visszajelzés fontos!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Lapunk nem létezhet előfizetők nélkül, ezért fontos, hogy minél több, szakmáját szerető, munkájára igényes épületgépészt, víz-, gáz-, fűtés-, hűtő-, klíma-, légtechnika-szerelőt tudhassunk olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor szavazzon nekünk bizalmat és a VGF&HKL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét! Az éves előfizetés díja 9990 Ft, amit akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlíthet. Ezért az összegért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy szám mindössze 999 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

ÉRDEKEL AZ ELŐFIZETÉS →

Olvasson minket, hiszen „A legjobb épületgépészek
előfizetőink, előfizetőink a legjobb épületgépészek!”

 

A VGF&HKL egy havi megjelenésű épületgépészeti szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alkalommal jelenik meg. A lap cikkei a fűtéstechnika, gázellátás, vízkezelés területei mellett a hűtés-, klíma- és légtechnika témaköreit tárgyalja. A VGF elsődlegesen az épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, társasházkezelők, beruházók, ingatlantulajdonosok és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, problémái és megoldásai iránt.

A VGF&HKL előfizetési díja egy évre 9990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 22 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

VGF&HKL szaklap